Samenvoeging Co-Med Anna Paulowna en Co-Med Breezand

Beste patiënt van huisartsenpraktijk Co-Med Anna Paulowna en Co-Med Breezand,

De afgelopen periode waren er niet altijd voldoende huisartsen beschikbaar in onze praktijk in Anna Paulowna. Het spijt ons als u daar last van hebt gehad. Daarom hebben we in overleg met huisartsen, assistentes en de zorgverzekeraar een verbeterplan gemaakt.

In de regio Noord-Holland-Noord is een structureel tekort aan huisartsen. Daardoor is het lastig om onze praktijken in Breezand en Anna Paulowna allebei de hele week open te houden op een manier die u van ons mag verwachten.

We hebben daarom besloten om de beide praktijken samen te voegen tot één praktijk voor Breezand en Anna Paulowna samen. De meeste zorg gaan we daarom vanaf 22 november leveren vanuit Breezand. U kunt daar dan de hele week terecht. De naam van de nieuwe praktijk wordt “Huisartsenpraktijk Co-Med Hollands Kroon”.

Voor patiënten in en rond Anna Paulowna zijn er straks drie mogelijkheden:

  • U maakt een afspraak in Anna Paulowna; dit kan op een beperkt aantal dagen. De keuze is dus beperkt en er is mogelijk een langere wachttijd.
  • U maakt een afspraak in Breezand; dit kan op alle dagen van de week.
  • U maakt een afspraak voor een digitaal consult; u heeft dan contact met een huisarts via een videoverbinding.

 Wat betekent dit in de praktijk?

  • Neem contact met onze assistent(e) op via 088-1003000
  • In overleg met u bepalen we of een afspraak met de huisarts nodig is
  • In overleg met u bepalen we of de afspraak in Breezand, Anna Paulowna of via een videoverbinding zal zijn

 

Voor patiënten met chronische ziekten, zoals suikerziekte, COPD of astma, blijft de mogelijkheid bestaan om een afspraak te maken met de praktijkondersteuner op de locatie in Anna Paulowna.

We hopen op uw begrip voor deze veranderingen. We denken dat we u op deze manier beter kunnen helpen bij uw zorgvragen. Als u vragen of opmerkingen hebt over de veranderingen, dan vragen we u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Namens het team van Co-Med Hollands Kroon,

Met vriendelijke groet,

 Guy Vroemen,
Directeur Co-Med

Direct contact met de huisarts?

Wil u direct een huisarts spreken? Neem dan plaats in de online wachtkamer. Deze is geopend op werkdagen tussen 09:00 en 17:00. U vindt rechts onderaan de pagina het spreekwolkje Image waarmee u in de digitale wachtkamer kunt plaatsnemen en u wordt dan direct geholpen. Wanneer u deze niet ziet is de wachtkamer gesloten. Deze wachtkamer is enkel voor patiënten die ingeschreven staan bij deze praktijk.